Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Viimeisen kerran tutulla paikalla

Sateinen syksy näytti lokakuun 1. päivänä Liedossa armollisemman puolensa, kun keli oli kohdallaan markkinapäivänä. Avajaisten aikaan väki vielä tarkkaili säätilan kehittymistä, mutta vähitellen uskallettin joukolla liikkeelle ja näytti siltä, että kävijämäärä olisi tälläkin kertaa tuhatluokkaa.

Kun markkinat ensimmäisen kerran järjestettiin 47 vuotta sitten, oli myyjiä kojuineen mukana n. 30. Viime vuosina heitä on ollut runsaasti yli sata. Tästä voikin päätellä, että markkinoilla kävijöiden ei ainakaan markkinapäivänä tarvitse muualle mennä ostoksille. Hyvin uskottavaa siis on, että markkinoiden tunnuslause, "mitä näiltä markkinoilta et saa, sitä et tarvitsekaan", hyvinkin pitää paikkansa.

Markkinoiden tuotto, joka koostuu myyntipaikkojen vuokrista, Markkinalehden ilmoitustuotoista ja Leijona-arpojen myynnistä, käytetään paikallisen nuorisotyön tukemiseen sekä sotaveteraanien, vanhuksien, vammaisten ja monien muiden apua tarvitsevien hyväksi.

 
Opettajien kustantaminen Lions Quest -koulutuksiin, on myös jatkuvasti ohjelmassa.

Markkinaperinne tulee jatkumaan edelleen, mutta paikka on jatkossa jokin muu. Nykyiselle alueelle alkaa kerrostalojen rakentaminen vielä kuluvan vuoden aikana. Suunnitelmat uudesta paikasta ovat kuitenkin jo pitkällä, joten ensi vuonna tulee olemaan entistä mielenkiintoisempää tulla shoppailemaan Mikkelinmarkkinoille.


Teksti ja kuvat: Markku Patrikainen

 

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri