Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Takakonttikirppis jälleen Metsämäen raviradalla

LC Littoinen järjestää perinteisen takakonttikirppiksen 23.9.2017 klo 11-14 Metsämäen raviradalla. Myyjille portit avataan kello 10. Takaluukkukirppiksen idea on hieno ja se tuo etuja sekä järjestäjälle, ostajille että myyjille. Myyjien ja järjestäjien kustannukset ovat alhaiset.

Myynti voi tapahtua joko henkilöautosta, henkilöauton perävaunusta tai pakettiautosta. Myyntipaikasta peritään pieni korvaus (henkilöautot 10 €, perävaunut ja pakettiautot 15 €).

Naapurimaassa Ruotsissa takakonttikirpputorit erityisesti raviratojen yhteydessä ovat saavuttaneet valtavan suosion ja suosio on Suomessakin kasvussa. Myyjien ja ostajien määrät eivät Suomessa kuitenkaan vielä ole lähelläkään Ruotsin parhaiden tilaisuuksien tasoa. Solvalla on kuuluisa tilaisuuksista, joissa käy tuhansia ostajia.

 
LC Littoinen on tullut tunnetuksi mm. vuosittain järjestettävästä Littoistenjärven ympärijuoksusta ja Littoistenjärven jään paksuuden arvauskilpailusta. Näistä aktiviteeteista saatavat tuotot klubi käyttää ensi sijassa nuorisotyöhön. LC Littoisen takakonttikirppis järjestetään nyt neljättä kertaa. Tavoitteena on, että tilaisuus järjestetään ainakin 2 kertaa vuodessa. Lisää tietoa löydät osoitteesta www.takakonttikirppis.fi Facebookista https://www.facebook.com/LionsClubLittoinen/ . Sieltä saat yhteyden myös järjestäjiin. Katso esite alla olevasta kuvakkeesta.

Pentti JänttiLittoinenTakakonttiEsite

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri