Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Tilaisuus herätti kiitettävästi huomiota piirin klubien keskuudessa

Paikalla Tyksin T-sairaalan Risto Lahesmaa -salissa oli lähes 70 henkilöä, joista melkein 60 klubin edustajina tai työryhmän jäseninä. Lisäksi kuulijoita ja esiintyjiä oli Tyksin puolelta. Unohtaa ei myöskään sovi Ahvenanmaan klubien edustajia, joita oli yli 10 Maarianhaminassa videoyhteyden välityksellä kuuntelemassa ja osallistumassa tilaisuuteen.

Kahvitarjoilun jälkeen päästiin liikkeelle juontajana toimineen Tommi Virtasen avustuksella. Avauspuheen piti Leijonahuone-työryhmän jäsen, piirikuvernööri Ulla Rahkonen. Hän toivotti osallistujat tervetulleiksi ja valotti aluksi paikalla oleville Lions-järjestön toimintaa, joka on yhdessä tekemistä paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi sekä ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja apua tarvitsevien tukemiseksi. Voimassa olevat teemat, "Tue nuorta itsenäisyyteen" ja "Valloitamme uusia vuoria", sopivat erittäin hyvin yhteistyöhankkeeseemme TYKSin lastenklinikan kanssa. Voimme olla iloisia, että meillä on mahdollisuus olla mukana kehittämässä lasten ja nuorten hoitoa tukemalla perheitä eli sisustamalla vanhempien huoneita/leijonahuoneita.

Leijonahuone-työryhmän vetäjänä toimiva, hankkeen ideoija, Kimmo Lang kertoi seuraavaksi, mistä on kysymys.

Kimmon esitys kuvina

Työryhmän jäsen Juhani Laaksonen kertoi omista kokemuksistaan vuosien takaisen poikansa sairastumisen kautta.

 
Vanhempien läsnäolon tarve pitkäaikaissairaiden lasten hoidossa on aina ollut olemassa ja siksi piirin hanke on todella tärkeä. Vaikka sairaalan henkilökunta on aina yrittänyt järjestää tämän mahdollisuuden, varsinaisten, tarkoituksen tarkoitettujen tilojen puute on rajoittanut lasten kanssa vietettävän ajan määrää.

Sairaalan puolesta paikalla olevina infoon osallistuivat omalla tietopaketillaan rakennusprojektin johtaja Timo Seppälä ja ylilääkäri Jussi Mertsola. Ylihoitaja Wiveka Kauppila avusti tulkkaamalla puheet ruotsiksi Ahvenanmaan studiolle.

Tyksiläisten esitys kuvina

Leijonahuone-hankkeen toteutuksen osalta kertoi täydentävää tieto työryhmän jäsen Risto Paukku.

Riston esitys kuvina

Lopuksi keskusteltiin vielä muutamista yksityiskohdista juontaja Tommi Virtasen johdolla. Varsin avoimesti saatiin vastaukset kysymykseen kuin kysymykseen.

Kiitos kaikille erittäin onnistuneessa ja lämminhenkisessä tilaisuudessa mukana olleille klubilaisille ja Tyksin edustajille.


 

Teksti ja kuvat:
Markku Patrikainen
DC, Tiedotus ja Internet


TyksPiirustusLogoVarjo300

HelpLinkki

Linkit

Kouvola2022Linkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri