Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Perinteinen sävelhartaus ja vanhusten lounastilaisuus Suikkilan seurankuntakodissa

 

IMG 3358 LC turku Suikkila 11.10.2015 400Yksi LC Turku/Suikkilan vuosittain toistuva palveluaktiviteetti on ollut sotien veteraaneille, sotapojille, sotainvalideille, lotille ja pikkulotille sekä kaatuneiden omaisille kohdistettu sävelhartaus ja lounastilaisuus. Sana PALVELU korostui nimenomaan aktiviteetin toteuttamisessa.

 

 

Henkilökohtainen kutsu oli lähetetty hyvissä ajoin ja leijonat tarjosivat myös mahdollisuuden kyyditykseen henkilöille, joilla ei ollut muuta kuljetusta paikalle.
Kuten muissakin sotaveteraaneille suunnatuissa tapahtumissa miespuolisten sotaveteraanien määrä on pudonnut jyrkästi viimevuosien aikana ja tälläkin kertaa kymmenpäisessä osallistujaryhmässä oli vain noin kourallinen sotaveteraaneja. Tästä huolimatta leijonat tekevät erittäin arvostettua työtä ja palautteeksi saivat jälleen kerran vilpittömät kiitokset yleisöltä.

 

IMG 3339 LC turku Suikkila 11.10.2015 400Tapahtuman avasi lion Jukka Rauhaniemi toivottamalla yleisön tervetulleeksi paikalle. Tämän jälkeen Puolalanmäen musiikkiluokkien kuoro Timo Lehtovaaran johtamana esitti kuoromusiikkia.

 

Timo Lehtovaara on erittäin korkealle arvostettu suomalainen kuoronjohtaja, sovittaja ja musiikinopettaja, jolla riittää kysyntää yli maanrajojen. LC Turku/Suikkilan järjestämä tapahtuma on kuitenkin yksi niistä, joista ei voi olla pois!

 

IMG 3381 LC turku Suikkila 11.10.2015 400Kuoromusiikin lisäksi yleisö sai nauttia kitaransoitosta sekä selvästi harvemmin kuullusta ja vielä nähdystä harpun soitosta.

 

IMG 3369 LC turku Suikkila 11.10.2015 400Musiikkiesitysten lomassa seurakuntapastori Kirsi Hakanpää piti lämminhenkisen hartaustilaisuuden, jonka jälkeen oli vuorossa lounaaksi tarjottua lohisoppaa.

 

IMG 3424 LC turku Suikkila 11.10.2015 400Lounaan aikana tuli leijonien todellinen palveluhenki esille, sillä lounaalla oli pöytiin tarjoilu. Tarjoilun hoitivat mallikkaasti Suikkilan leijonat aina jälkiruokaa myöten. Moni otti ”santsilautasen” erittäin maukasta paikallisen CityMarketin valmistamaa lohisoppaa, jossa ei ollut lohessa säästelty.

 

IMG 3428 LC turku Suikkila 11.10.2015 400Maittavan lounaan jälkeen oli yleisöllä mahdollisuus kertoa muistoja sota-ajalta ja muutama rohkea nousikin puhujan korokkeelle kertomaan sota-ajan tapahtumista.

 

Kokonaisuudessaan erittäin lämminhenkinen tapahtuma ja kuten jo alussa mainitsin, todellinen PALVELU-aktiviteetti.

 

On monta tapaa tehdä hyvää!

 

Teksti ja kuvat
DC Ismo Viinikainen
Internet ja Web

HelpLinkki

Linkit

Kouvola2022Linkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri