Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::


A-piirissä panostetaan jäsenien koulutukseen

 

IMG 1090 Nuorisovaihto 1 400Piirimme toteuttaa kahta merkittävää lions toiminnan periaatetta. Järjestömme on kansainvälinen hyväntekeväisyysjärjestö, joka panostaa yhä enemmän koulutukseen.

 

Kuvateksti: Piirikuvernööri Ari Lindell kiittää Heini Brushanea upeasta koulutusjaksosta ja samalla hän myönsi Heinille I-ruusukkeen ansiomerkin.

 

Koulutuksen merkitys on viime vuosina kasvanut, kun uusia haasteita on tullut. Tästä on hyvä esimerkki tällä kaudella käyttöönotettu MyLCI työkalu. Olemme selkeästi havainneet, että siinä jos missä koulutukseen osallistuminen on ollut suoraan verrannollinen sovelluksen käyttöön.

 

Piirissämme on aktiivisuutta ja valmiutta kansainväliseen toimintaan. Koulutuksen osalta lion Heini Brushane valittiin kansainväliseen Faculty Development Institute (FDI) koulutukseen, joka antaa hänelle valmiudet toimia kansainvälisenä kouluttajana. Jo viime syksynä Heini suoritti Advanced Lions Leadership Institute (ALLI) koulutuksen Birmingtonissa.


IMG 1105 Nuorisovaihto 2 400FDI koulutus järjestettiin tänä vuonna Europa Forumin yhteydessä Augsburgissa Saksassa 5-8. lokakuuta. Tähän koulutukseen valittiin vain 10 henkilöä englanninkieliseen ryhmään samoin kuin saksankieliseen ryhmään lukuisten hakijoiden joukosta.

 

Kuvateksti: A-piirin edustajat Ari Lindell ja Heini Brushane juhlimassa upeaa gaalailtaa.


Koulutuspäivät olivat todella pitkiä; aloitus oli aamuisin klo 7-8, ja koulutuspäivään kuului myös pakolliset yhteiset ruokailut ja iltaohjelmat, ja päivät päättyivät iltamyöhällä. Sen jälkeen piti vielä tehdä seuraavan päivän tehtävät.


Moniko meillä osallistuisi vastaavilla ehdoilla piirin koulutukseen?

 

Koulutusjakson jälkeen osallistuimme ja edustimme A-piiriä EF:ssä 8-11 lokakuuta. Keskityimme kansainväliseen nuorisovaihtoon, koska halusimme panostaa ensi kesän leiriimme, sekä solmia hyviä vaihtosopimuksia Suomen kannalta.

 

A-piiri ja sen leijonat haluavat vilpittömästi onnitella Heiniä hienosta suorituksesta.

 

Ari Lindell

Piirikuvernööri

HelpLinkki

Linkit

Kouvola2022Linkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri