Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Alueen yhteinen palveluprojekti Rauhaniemessä 7.10.2015

 

Rauhanniemen talkoot 7.10 5 400Suurkiitos teille kaikille osallistumisestanne meidän yhteiseen ” Rauhaniemi- kesäkoti ” projektiin.

 

Asetin tavoitteeksemme muutaman asian:
1. Alueen yhteinen projekti, missä luodaan klubeille tuntumaa yhdessä tekemisen ilosta.
2. Löytää kohde, mistä hyötyy mahdollisimman moni apua tarvitseva.
3. Ottaa huomioon kansainväliset 100-vuotisteemat, näkövammaiset ja ympäristön suojelu.
4. Saada Lions-toiminnalle näkyvyyttä.

 

Rauhanniemen talkoot 7.10 1 400Aloitimme yhteisen aherruksen keskiviikkona 7.10.2015 klo 10.00. Toki kun me leijonat olemme niin innostuneita, otimme tästäkin varaslähdön. Pihalla olleet risukasat saimme Kaarinan kaupungin avustuksella jo aiemmin pois.

 

Varsinaissuomen näkövammaisten kesäkodin Rauhaniemen, pihalla oli valtava kasapöllejä pinottuna ja lisäksi 3 n. 60 cm läpimitaltaan olevia, myöhemmin kaadettuja isoja puita pitkällään.

 

Moottorisahat alkoivat laulamaan ja samalle jo koottiin klapikoneita valmiuteen.  Valmista tuli vauhdilla.

 

Rauhanniemen talkoot 7.10 2 400Samaan aikaan talon sisällä alkoi ikkunoiden pesu. Ikkunoita oli, niin kuin pitsihuviloissa yleensäkin, paljon! Ne oli pesty edellisen kerran 3 vuotta sitten, joten olikin jo aika kirkastaa näkyvyys.

 

Rauhanniemen talkoot 7.10 3 400Linnunpöntöt kunnostettiin ja uusia ripustettiin puihin, eri lajeille omiaan. Lentosuunnat raivatiin puhtaiksi, millä varmistettiin ensi kevään pesinnän onnistuminen.

 

Rauhanniemen talkoot 7.10 4 400Pihalta haravoitiin pudonneet omenat ja lehdet ja lisäksi pihakalusteet vietiin talvivarastoon. Myös yhdistyksen vene nostettiin järvestä.

 

Rauhanniemen talkoot 7.10 7 400Kun ikkunat oli saatu pestyä, alkoi klapien kanto puuvajaan pinoon. Siinä sai kuntoilua kun kaikki klapit oli pinossa. Joka paikassa oli iloinen tekemisen meininki, ja kuten eräs talkoolainen sanoikin ” tämä on sitä oikeaa leijonatyötä”.

 

Varsinaissuomen näkövammaiset ry:n jäsenmäärä on 620, eli tavoitettiin todella moni avun tarvitsija. Näkövammaiset eivät ole aiemmin saaneet vastaava apua eikä heille ollut tullut mieleenkään, että joku voisi heitä näin auttaa ilmaiseksi.

 

Yhdistyksen puheenjohtaja Merja Jämsäläinen kiitteli vielä jälkeenpäin meitä kaikkia ja toivoi että yhteistyömme voisi jatkua.
Saimme myös runsaasti julkisuutta, kun Turun Sanomat kävi talkoissa ja teki jutun lehteen kuvan kera. 110 hyvää tekoa sarjan 92 kertomus oli talkoistamme ja se julkaistiin 8.10.2015 lehdessä.

 

Ilma suosi talkoopäivää, aurinko paistoi. Isäntäväki keitti talkoolaisille pullakahvit ja grillasi ulkona makkaraa. Tarjolla oli monen moista talkoojuomaa, kaikille sopivaa.

 

Mielestäni onnistuimme 100 % tavoitteissamme. Mukana oli 30 leijonaa 9.stä eri klubista. Talkootunteja tuli kaikkiaan 115.

 

Tästä on hyvä jatkaa.


Päivi Torkkeli
Lohkonpuheenjohtaja 1. alue 4 lohko

HelpLinkki

Linkit

Kouvola2022Linkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri