Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Carte du Tendre – Rakkauden kartta

IMG 7606 Koski TL kevätkonsertti 400Koski TL:n leijonat järjestivät perinteisen kevätkonsertin rakkauden teemalla 20. maaliskuuta Kosken koulukeskuksessa.

Aamun lumisade meinasi yllättää pääesiintyjän saapumisen paikan päälle mutta kaikesta huolimatta konsertti alkoi aikataulun mukaisesti.

IMG 7624 Koski TL kevätkonsertti 400Konsertin juonsi lion Lassi Almgren.

Rakkauden teema oli huomioitu koko konsertin järjestelyissä, lauluissa sekä kahvitarjoilun kattauksessa. Jopa vessoissa oli romanttinen kynttilävalaistus.

Lassin johdolla tilaisuus aloitettiin yhteislaululla ”Käymme yhdessä ain”, johon yleisö lähti reippaasti mukaan. Muita yhteislauluja olivat mm ”Lennä mun lempeni laulu”, ”Heili Karjalasta” sekä ”Liisa pien”.

IMG 7591 Koski TL kevätkonsertti 400Musisoinnista vastasi paikallinen hanuriyhtye erinomaisella kokemuksella.

IMG 7614 Koski TL kevätkonsertti 400Konsertin ensimmäisessä osiossa esiintyivät Kosken koulukeskuksen musiikkiryhmä.

Tämä sopikin erinomaisesti päivän teemaan ja oli ilo huomata, kuinka nuoria kannustettiin esiintymään. Esiintyjissä oli selvästi ainesta tuleviin Voice of Finland -karsintoihin.

Nuorten esityksen aikana yleisö pääsi tutustumaan myös laihialaiseen karaokeen. Yleisöä ohjattiin osallistumaan laulamiseen esiintymislavalta näytetyillä kylteillä.

IMG 7630 Koski TL kevätkonsertti 400Väliajan kahvitarjoilun hoitivat klubin ladyt erinomaisella tarmokkuudella. Jo aikaisemmin on tullut laitettua merkille, että maakunnissa on itsetehdyt leipomukset kunniassa. Niin oli myös tällä kertaa ja yleisö kävikin santsikierroksella useamman kerran.

IMG 7642 Koski TL kevätkonsertti 400Väliajan jälkeen esiintymisvuoroon saapui päivän pääesiintyjät Essi Luttinen sekä säestyksestä vastaava Petri Haapasalo.

Essi ja Petri ovat jo konkariesiintyjiä Kosken leijonien järjestämässä kevätkonsertissa. Tällä kertaa heidän ohjelma sisälsi lauluja rakkaudesta ympäri maailmaa.

Jälleen kerran Essin mahtava lauluääni hurmasi paikalla olleen yleisön täysin.

Kiitos LC Koski TL kerrassaan erinomaisesta kevätkonsertista ja erityisesti nuorten esiintyjien kannustamisesta kokeilemaan omien siipien kantavuutta!

Konsertin tuotto käytetään luonnollisesti paikalliseen hyväntekeväisyyteen.

 

Teksti ja kuvat
Ismo Viinikainen
107 A-piirin tiedotus ja internet

HelpLinkki

Linkit

Kouvola2022Linkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri