Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

107AKohotettu50x76yamada logo large 100

 

Piirikuvernöörin tiedote 11 / 18.05.2016

Arvoisat A-piirin leijonat

Kesä on tullut tänne Lounais-Suomeen. Olemme viime päivät saaneet viettää todella kesäisistä lämpötiloista toukokuun alkupäivinä. Toivon, että me kaikki voimme nauttia lämmöstä. Lämpöä riittää myös toimintaamme, ja piirimme osalta tilanne huipentuu toukokuun lopulla pidettävään Suomen lions liiton 63. vuosikokoukseen Turussa..

Lions-liiton 63. vuosikokous Turussa 27 - 29.5.2016

Suomen lions liiton päätapahtuma lähestyy varmasti ja nopeasti. Tilaisuuteen on aikaa enää reilu viikko. Vuosikokouksessa on esillä monia jokaista jäsentä koskettavia asioita, joten nyt klubeilla ja sen edustajilla on mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Muistakaa hoitaa valtakirjat kuntoon ennen kokousta. Istuva presidentti ja sihteeri allekirjoittavat valtakirjat. Muut ohjeet löytyvät liiton sivuilta

Kauden 2015 - 2016 kotimainen 100% presidentin ansiomerkin esitys

Tämän kauden 100 %:n presidentin ansiomerkkien esitykset pitää lähettää minulle viimeistään 15.07.2016 mennessä. Kehotan klubeja anomaan ne jo tämän kevään aikana, jolloin asiat ovat vielä tuoreessa muistissa.

Klubin pitää täyttää hakukriteerit, jotka löytyvät hakulomakkeesta. Kriteerit eivät ole ylivoimaiset, vaan aktiivisesti toiminut klubi täyttää ehdot. Halulomake löytyy piirin sivuilta.

 Virkojen siirto

Tällä kaudella olen korostanut seuraajan hakemista omaan virkaan riittävän ajoissa. Tästä on konkreettista hyötyä, että ensi kauden virkailija pääsee riittävän ajoissa perehtymään ja kysymään viranhoitoon liittyviä asioita. Klubin presidentin kohdalla asiat toimii hyvin, kun on 1. varapresidentti ja 2. varapresidentti. Lisäksi on syytä korostaa, että autatte seuraajaanne ensi kaudella aina tarpeen mukaan. Näin saadaan asiat hoidettua hienosti, eikä tule tietokatkoksia.

 

Kauden 2016 - 2017 yhteiunen risteily - kehittämispäivä

Ensi kauden yhteinen risteily, jossa voidaan keskustella piirin ja klubien yhteistyöstä ja sen kehittämisestä, järjestetään lauantaina 24.09.2016 Piknik risteilynä Turku-Maarianhamina. Matka on omakustanteinen ja maksaa n. 50 euroa /osallistuja. Tarkempia tietoja ohjelmasta ja ilmoittautumisesta lähetetään viimeistään elokuun alussa. Eli laittakaa päivämäärä jo nyt ylös. Tervetuloa mukaan kaikki klubien edustajat  ja piirihallituksen edustajat puolisoineen.

Kauden klubivierailut ja klubien vuosijuhlat

Oma Kauteni alkaa kääntyä loppusuoralle. Minulla on ollut ilo vierailla lähes kolmessakymmenessä klubi-illassa, ja havaita se vilpitön ja pyyteetön lions työ, joka piirimme alueella tehdään.

Vaimoni Jaanan kanssa olemme saaneet kutsut lähes 20 klubin vuosijuhliin. Voisin todeta, että tasan 10, 40, 50 ja 60 v. sitten alueellamme perustettiin runsaasti klubeja. Haluamme erittäin sydämellisesti kiittää klubeja vieraanvaraisuudesta ja toinen toistaan onnistuneista juhlista. Tämän perusteella erityisesti 1960-luku oli klubien perustamisen aikaa.
 

Kevätterveisin ja nährään Turuss……

Ari Lindell              Jaana Lindell
Piirikuvernööri          Lady


HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri