Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

T3-sairaalahanke tarvitsee myös lahjoittajien apua

t3 hanke 400Valtakunnallisen Uusi Lastensairaala 2017-hankkeen keräyslupa on päättynyt.

Keräyksen kokonaistavoitteeksi asetettiin 30 miljoonaa euroa, joka tavoite ylitettiin peräti yli kuudella miljoonalla eurolla. Lions-piirit ja -klubit sekä muut Lions-tahot ovat lahjoittaneet hankkeeseen yhteensä huikeat 248.926,70 € kuten saimme viime Lion-lehdestä 5/2015 lukea. Erinomainen saavutus!

A-piirin hallituksen tekemällä päätöksellä suunnataan nyt katseet omaan maakuntaamme Varsinais-Suomeen. Turun yliopistolliseen keskussairaalakompleksiin tullaan rakentamaan uusi vuonna 2019-20 valmistuva T3-sairaala, johon sijoittuvat mm. lasten- ja naistenklinikka. Vaikka päätös rakennuksesta ja sen rahoituksesta on olemassa ja suunnittelu on jo vahvasti käynnissä, niin sairaalahanke tarvitsee silti myös lahjoittajien apua.

 

A-piiri on päättänyt vastata tarpeeseen ja järjestää alueellaan kausina 2017 - 2018 ja 2018 - 2019 keräyksen, jonka tavoitteena on sisustaa ja kalustaa kaksi muuttovalmista vanhempainhuonetta.

Keräys on suunniteltu toteutettavan ns. häälista-periaatteella eli kaikki tarvittavat hankinnat hinnoitellaan ja lahjoittajat voivat kustantaa jonkin hankinnan joko kokonaan tai vaikka osan siitä. TYKS toimittaa tarveluettelon hintatietoineen keräystä varten ja hoitaa sitten rahoituksen saatuaan tarvittavat hankinnat itse (ALV-vapaus).

Huoneet nimetään Leijona-huoneiksi ja niiden seinälle kiinnitetään lahjoittajaluettelotaulut.

Asiaa valmistelemaan on nimetty työryhmä johon kuuluvat 1. VDG Ulla Rahkonen, 2. VDG Risto Paukku, PDG Tommi Virtanen ja lion Kimmo Lang.

Lahjoituksia voivat tehdä niin klubit kuin yksittäiset lionitkin. Osallistuminen on vapaaehtoista eikä keräyksestä tehdä klubien välistä kilpailua.

Kun Punainen sulka-keräys päättyy 30.6.2017 ja klubi 8.10. saa Punaisen Sulan palautusosuuden (25%), niin voi klubi halutessaan myös käyttää sen tähän keräyskohteeseen ehkäisemään pitkäaikaissairaiden lasten ja nuorten syrjäytymistä.

Vanhempainhuonehanke esitellään Lions-liiton Turun vuosikokouksessa perjantaina 27.5.2016 ja piirin klubeille järjestetään asiasta erillinen tiedotustilaisuus syksyllä 2016.


HelpLinkki

Linkit

Kouvola2022Linkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri