Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskasti eteenpäin - Roligt framåt

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Valmistelut jatkuvat Koronasta huolimatta

Korona on vaikuttanut myös Lions-toimintaan monella tapaa, ja kansainvälisen Lions-nuorisovaihdon toteutuminen ensi kesänä onkin jo herättänyt kysymyksiä. Olemme kokoontuneet koko Suomen nuorisovaihtajien kesken Go To Meetingien kautta, ja vielä toistaiseksi valmistelemme nuorisovaihtoa myös kesälle 2021.

YouthCampsSuomen leirien osalta se todennäköisesti tarkoittaisi pelkkiä leirejä ilman isäntäperhejaksoa. A-piirin seuraava leiri on suunnitteilla kesälle 2022.

Kesällä 2020 A-piiristä haki nuorisovaihtoon 34 nuorta, ja näille nuorille tarjotaan nyt ensisijaisesti mahdollisuutta lähteä vaihtoon kesällä 2021. Näistä nuorista 27 onkin jo ilmoittanut halukkuutensa vaihtoon myös ensi kesänä. Muutamia paikkoja uusille hakijoillekin on siis tarjolla, joten hakemuksia voi toimittaa minulle sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. aina 31.1.2021 saakka. Hakuaikaa on siis epävarman tilanteen vuoksi hiukan pidennetty.

 
Valitettavasti muutama maa, kuten Australia ja Japani, on jo nyt peruuttanut myös kesän 2021 vaihdon koronatilanteesta johtuen.

Uusi hakulomake ja muuta nuorisovaihtotietoa löytyy A-piirin nettisivuilta: https://www.lions-piiri107a.fi/fi/nuorisovaihto. Kerron mielelläni lisää niin hakuprosessista, kohdemaista tai ylipäänsä nuorisovaihdostakin, joten olkaa rohkeasti yhteydessä! Pidän myös teitä ajan tasalla uusimmista käänteistä koronatilanteen ja nuorisovaihdon suhteen.

Aurinkoista syksyn jatkoa ja pysytään terveinä!

Nuorisovaihtoterveisin

Riikka Suovanen
LC Turku/Viola, Nuorisovaihto Lions 107A
p. 040 594 3621
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Kuva nettisivuille169

HelpLinkki

Linkit

2014 04 25 SLL palkki LCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri