Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Merkityksellistä auttamista - Betydande hjälp

KlubienTapahtumatWebinaarilinkki

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Ajankohtaista rauhanjulistekilpailusta 2023–2024

Rauhanjulistekilpailupaketteja on saatavilla edelleen verkkokaupasta vain ruotsin- ja englanninkielisinä. Tärkeää on käyttää paketista löytyvää koodia osallistumisessa.

Klubit voivat tilata kilpailupaketteja 1.lokakuuta asti Suomen Lions liiton verkkokaupasta www.lionsverkkokauppa.fi. Vielä ennättää toimia! Ota yhteyttä kouluun, kerro kilpailusta, sovi koulun osallistumisesta ja osta kilpailupaketti!

Kilpailun teemana on ”Uskalla unelmoida”.

A-piirin paras työ valitaan piirihallituksen kokouksessa lauantaina 11.11.2023 ja lähetetään valtakunnalliseen kilpailuun. Kilpailuun voivat osallistua nuoret, jotka ovat 11–13-vuotiaita 15.marraskuuta 2023. Jokaista koulukohtaista kilpailua varten pitää ostaa yksi kilpailupakkaus.

Vain määräaikaan (11.11.2023) mennessä toimitetut työt osallistuvat kilpailuun. Lukekaa huolella ohjeet kilpailutyön vaatimuksista kilpailupaketin ohjeista!


Klubit toimittavat kunkin sponsoroimansa koulun voittajan työn piirikuvernööri Olli Välimäelle tai piirihallituksen kokoukseen 11.11.2023.
Lue lisää kilpailusta https://www.lions.fi/jasenille/kilpailut/rauhanjulistekilpailu/ ja kansainvälisen järjestömme kotisivuilta osoitteesta https://www.lionsclubs.org/fi hakusanalla ”rauhanjulistekilpailu”.

Pyydän ystävällisesti, että osallistuvat klubit ilmoittavat sponsoroimien koulujen/organisaatioiden nimet sekä piirikuvernööri Olli Välimäelle, että allekirjoittaneelle.
Vastaan mielelläni kysymyksiin ja autan tarvittaessa myös käytännön järjestelyissä.


Katso esite tästä

Aktiivista osallistumista – vielä ennättää toimia!

Eeva Harjulahti
MD107A, rauhanjulistekilpailu
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
gsm. 050 598 5570

 

HelpLinkki

Linkit

 APiirinVuosikokous

VK2024LinkkiPalkkiALAP

MylciJasenrekisteri2014 04 25 SLL palkkiLCI barLCIF linkkiLions verkkokauppaArne Ritari linkkiLeotPalkkiJalopeura linkkiMediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri