Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Hyvä teko hymyn kautta - En god gärning med ett leende

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Kesäpaikka talvikuntoon

Varsinais-Suomen Näkövammaiset ry täyttää tänä vuonna 110 vuotta ja jäseniä on noin 600. Jäsenkunnan keski-ikä on reilusti yli 70 vuotta ja se nousee koko ajan. Jäsenistö on vaikeasti heikkonäköistä tai täysin sokeaa.

Yhdistyksen kesäpaikka Rauhaniemi sijaitsee Kaarinassa Littoistenjärven rannalla. Tontilla on yli 100 vuotta vanha huvilarakennus, kaksi ulkorakennusta, kaksi laituria, grillikatos ja leikkimökki. Piha-aluetta ja puutarhaa on melko runsaasti. Kesäpaikka on jäsenten vapaassa käytössä kesäisin, ja lisäksi siellä on tapahtumia ympäri vuoden. Testamenttilahjoituksella 70-luvulla saatu kesäpaikka on edelleen tärkeä osa yhdistyksen toimintaa ja jäsenten ajanviettoa ja virkistäytymistä.

Lions-järjestön antama tuki ja työpanos on yhdistyksen mukaan ollut vuosien varrella tervetullutta, hyödyllistä ja tarpeellista. Niinpä jälleen tänä syksynä kutsuimme Piiri 107A:n lioneja talkoisiin.

 
Piirikuvernöörinä pyysin yhteistyöhön myös puutarha-alan konsernin Helle Oy:n, ja niinpä saimme mahdollisuuden käydä istuttamassa pari uutta omenapuuta pois kaadettujen tilalle. Lioneja puolisoineen ahkeroi mm poistaen ja sahaten kuivia oksia, puhdistaen kulkuväyliä, haravoiden puusta pudonneita oksia sekä lehtiä ja linnunpönttöjä puhdisteltiin. Päivä oli mitä kaunein syyspäivä. Uskon, että meille kaikille talkoolaisille tuli hyvä mieli; me saamme auttaa.

Toivotamme oikein hyvää jatkoa lomapaikkaan kanssamme saapuneille näkövammaisille ja heidän upeille koirilleen!

Kiitos talkooväki!


Kohdataan, toimitaan ja viihdytään!

Eija Kesti
piirikuvernööri MD 107A ry

 


 

Rauhaniemi2   Rauhaniemi6   Rauhaniemi4
Rauhaniemi5   Rauhaniemi7   Rauhaniemi3

HelpLinkki

Linkit

Kouvola2022Linkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri