Lions-Piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Puhekilpailu Uudessakaupungissa

Uudenkaupungin Rauhan 300-vuotisjuhlan kunniaksi Järjesti LC Uusikaupunki/ Merettaret puhekilpailun lukiolaisille nuorille. Kilpailuun kutsuttiin vain kahden koulun, Uudenkaupungin ja Laitilan lukion oppilaita.

Teeman mukaisista kilpailuaiheista oli valittavana: ”Uusikaupunki - Rauhan kaupunki” tai ”Minä suomalainen nuori – pystynkö edistämään Rauhaa omassa ympäristössäni tai maailmanlaajuisesti”.

Kilpailuun ilmoittautui 6 nuorta. Arvovaltaiseen raatiin lupautuivat päätoimittaja Teija Uitto, hyvinvointijohtaja Jan Vuorenlaakso ja DG Eija Kesti.

Nuoret osoittautuivat päteviksi puhujiksi. Teeman käsittely oli monipuolista ja esitykset vakuuttavia. Nuoret loistivat osaamisellaan. Näkökulmat vaihtelivat omista

 
tunteista ja ajatuksista ja lähiympäristöstä maailmanlaajuiseen pohdiskeluun. Konkreettisia toimia ja eettisiä kannanottoja. On vaikuttavaa, kun nuori sanoo rauhanomaisuuden olevan sivistystä. Kuulijat saivat todella antoisan päivän.

Raati valitsi voittajat yksimielisesti: 1. sija Antti Marttila (300 euroa) 2. sija Aada Puukki (200 euroa) ja Bohumil Kotlár (100euroa). Paikalliset yrittäjät tukivat tärkeäksi katsomaansa tapahtumaa.
Kilpailun järjestelyt hoiti Paula Saarni, puh. 050 345 3952, jolta saa hyviä vinkkejä puhekilpailun järjestämiseksi muuallakin.


UKIPuhekilpailuISO

 
  Vasemmalla puhekilpailun raati DG Eija Kesti,Teija Uitto,Jan Vuorenlaakso ja kilpailijat Antti Marttila,Heta Harikkala,Aafa Puukki,Silja Pietil,Saana Soinu ,Bohumil Kotlar sekä kilpailun järjestäjä Paula Saarni

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri