Lions Clubs International - Piiri 107-A

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Yksi kaikkien aikojen suosituin oopperaesitys nyt tarjolla

LC Turku/Sirius järjestää oopperamatkan Kansallisoopperaan katsomaan yhtä kaikkien aikojen suosituinta esitystä, Andrew Lloyd Webberin suurmusikaalia, Oopperan kummitus, tiistaina 28.12.2021

Teos on hurmannut yleisön Suomessa jo lähes sadan loppuunmyydyn esityksen verran. Ensimmäisellä esityskaudella 2015 kaikki yli 70 000 lippua myytiin loppuun ja ennen ensi-iltaa. Göteborgin oopperan ohjelmistoon laitettu teos herätti häkellyttävää suosiota ja kriitikoiden ylistystä Ruotsissa ja tietenkin Suomessa.

  • "Oopperan kummitus saa haukkomaan henkeä.” – Suomen Kuvalehti
  • "Kun mukana on sinfoniaorkesteri, oopperan kuoro, 12-henkinen tanssiryhmä ja klassisen koulutuksen saaneet solistit, vaikuttaa varmalta, että tätä tasokkaampaa Kummitusta ei tulla Suomessa koskaan näkemään.” - Etelä-Suomen Sanomat
  • "Pelottava, herkkä ja seksikäs.” – Expressen
  • "Musiikillinen käsityö on ensiluokkaista.” Svenska Dagbladet
  • "Loistava ja suurenmoinen.” Göteborgs Posten

 

Hinta 130 €. Se sisältää lipun teatteriin, matkan, hauskaa mennen tullen ja hyvää syötävää ja virvokkeita on saatavana matkan aikana. Arpajaisia. (Mukaan rahaa. Kiitos.) Lähtö on Turusta klo 15.30 Linja-autoaseman tilauslähdöstä. Matkan varrelta otetaan tulijoita. Esitys alkaa klo 19. Kesto 2 h 35 min (väliaika 25 min). Esityskieli on englanti, selkeä oopperan tekstitys suomeksi ja ruotsiksi.

Jos haluat väliaikatarjoilua (oma kustannus), ota yhteyttä https://shop.oopperabaletti.fi/fi/catering/

Tarkemmat tiedot ja sitovat ilmoittautumiset 23.10.2021 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja puhelimitse 040 8234959 (myös WhatsApp). Puhelut iltaisin. Paikkoja on rajoitetusti. Turvallisuusohjeet. Noudatamme voimassa olevia ohjeita.


Lataa esite tästä

 

Tarina:

Eletään vuotta 1861. Opera Populairessa harjoitellaan uutta oopperaa. Kesken kaiken kulissin vastapaino putoaa. Phantom, oopperan kummitus, on aiheuttanut onnettomuuden. Oopperan diiva Carlotta ei suostu laulamaan roolia, ja kokematon kuorotyttö Christine saa tilaisuutensa. Onnistuneen esityksen jälkeen Christine kertoo ystävälleen, että hänen laulunopettajanaan on ollut mystinen ”Angel of Music”.

Phantom vaatii, että Christinen tulisi laulaa seuraavan oopperan päärooli. Johtajat ja henkilökunta päättävät uhmata Phantomin määräystä. Onnettomuudet oopperassa jatkuvat. Myöhemmin Phantom vaatii oopperaa esittämään hänen itsensä kirjoittamansa teoksen. Päärooli on tehty Christinille.

Oopperan johto myöntyy vaatimukseen vain ottaakseen Phantomin kiinni ensi-illassa. Suunnitelma ei onnistu. Phantom murhaa oopperan tähtitenorin ja ilmestyy rooliasussa näyttämölle laulamaan dueton Christinen kanssa. Christinen paljastaessa Phantomin kasvot yleisölle tämä raivostuu ja pakenee Christine mukanaan kellariin. Oopperan väki lähtee takaa-ajoon. Mukana on Raoul, oopperan rahoittaja ja Christinen sydämen valittu. Phantom vangitsee hänet ja uhkaa tappavansa miehen ellei Christine mene kanssaan naimisiin. Christine tekee valintansa. Oopperan väen saapuessa paikalle Phantom on kadonnut jäljettömiin.

 

 

logo mv

HelpLinkki

Linkit

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri