Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Hyvä teko hymyn kautta - En god gärning med ett leende

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Nyt etsimään kiitollisuuden aiheita

Aurinko paistaa kauniisti tätä kirjoittaessani. Jospa sittenkin luonto alkaa vihdoin heräämään talvihorroksestaan. Meillä kaikilla on mahdollisuus kuunnella pientä lintua, kuinka se virittää kauniin laulunsa. Voidaan katsella kevätkukkien kauniita värejä ja muotoja, sitä miten ne kukoistavat. Ja onnellisia ovat ne hetket, jolloin voimme kohdata lions-ystäviämme. Pysäytetään kiire ja ohjataan aivomme etsimään kiitollisuuden aiheita. Niitä on meillä jokaisella, paljon:

 

Vuosikokous ja vuosikokousjuhla 21.5.2022 – kiitollisena lioneille kuluneesta kaudesta

Lähdemme lauantaiaamuna Viking Glorylla kohti Tukholmaa. Aamupäivällä pidämme virallisen vuosikokouksen klo 9-12:30. Sen jälkeen ruokailemme klo 12:30-13:30. Klo 14 aloitamme harmoniikkamusiikin kera iloisen, vapaamuotoisen vuosijuhlamme. Illalla klo 21 alkaen voimme edelleen jatkaa yhteisen ajan

 
viettämistä illallisen kera. CC Sanna Mustonen ja VCC Heikki Mäki osallistuvat kanssamme tällekin matkalle. Mukaan on ilmoittautunut kaikkiaan n 170 lionia. Kohdataan ja viihdytään. Tervetuloa!

Vuosikokouksessa tavanomainen kokouspukeutuminen ja sen jälkeen iltapäivällä ja illalla koodina Business Casual = tyylikkäästi rento. Pieni Lions-tunnus asussa aina

 
paikallaan. Ei ansiomerkkejä.

Piirin klubien tapahtumia ja aktiviteettejä

Olettehan huomanneet, että piirimme sivuille voi laittaa DC Markku Patrikaisen ohjeiden mukaan ilmoituksia tulevista klubiaktiviteeteistä. Tavoitteemme on lisätä toimintamme näkyvyyttä ja ennen kaikkea tukea klubien yhteistyötä sekä hyvien käytäntöjen jakamista.


KlubienTapahtumatKuva

KiTeNet = Kiusaamisesta terveeseen nettikäyttäytymiseen.

KiTeNet -toimintamallia on nyt testattu. Yksinkertaisuudessaan kysymys on meidän lionien huolesta ja halusta auttaa vanhempia ymmärtämään ja auttamaan lapsia nykyisessä ns somemaailmassa. Luethan piirimme sivuilta 2.VDG Olli Välimäen artikkelin. Meidän lionien osuus on mahdollistaa ja tukea kouluja organisoimaan vanhempain tapaamisia. Asiantuntijat pitävät huolen sisältöasioista. KiTeNet – esitteitä on jaettavissa.

Kunnioitus ja kiitollisuuden osoitus itsenäisyytemme puolesta taistelleille lotille ja sotilaille 24.4.2022

Auringon paistaessa kauniissa kevätsäässä muodostimme upean lippukujan ja kävimme laskemassa lottien ja sotilaiden muistoa kunnioittaen sekä heidän uhrauksistaan kiittäen seppeleen Turun hautausmaan sankariristille. Sydämellinen kiitos RC Hannu Mäenpäälle, ZC Petteri Peltomaalle ja kaikille tapahtumaan osallistuneille.

Piiri 107A ry:n painopistealueet 2021-2022

 
Lisäämme motivaatiota ja osaamista erilaisiin Lions - tehtäviin mentoroinnin ja koulutuksen avulla.
Kiitos teille mentorihuiviakin ahkerasti käyttäneille mentoreille! Arvostan panostanne Lions -osaamisen ja ymmärtämyksen lisäämisessä. Koulutukset ja jäsentilaisuus toteutuivat suunnitellusti. Osallistujia olisimme mieluusti kohdanneet enemmänkin.

Parannamme imagoamme ja mainettamme siten, että brändimme on ainutlaatuinen.
Kiitos tunnettuudemme lisäämisessä kuuluu kaikille aktiviteettejä organisoinneille, artikkeleita kirjoittaneille, valokuvia ottaneille ja erityisesti sille isolle Jalopeura -lehteen kirjoittaneiden Lions -joukolle. DC Pirjo Koskenrouta kokosi jälleen upean lehden, joita toivomme jaettavan kahviloihin, kirjastoihin, odotustiloihin jne.

Tavoitteemme on positiivinen ja Lions -arvojen mukainen jäsenkasvu hyväntekeväisyystoimintamme jatkuvuuden varmistamiseksi.
Juuri ilmestyneen tilaston mukaan piirimme on saatu uusia jäseniä reilut 50. Mahtavaa!

 
Jatketaan tapaamisia ja pyydetään lionhenkisiä tuttavia toimintaamme mukaan. Kuoleman on kohdannut 27 lionia. Jäsenmäärämme on tätä kirjoittaessani 2022 (taitaapa olla helppo ja tuttu luku muistaa), eli toiminnasta syystä tai toisesta eronneitakin on isohko joukko. Olettehan muistaneet käydä lähtökeskustelut eronneiden kanssa ja kiittää yhteistyöstä? noin kolmekymmentä lionia eronneista on ollut toiminnassa mukana yli 10/20/30 tai 40 vuotta.

Strategiatyö jatkuu

Tulethan mukaan strategiatyön lähettilääksi. Nyt on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteemme hyväntekeväisyysorganisaationa!

Tarvitsemme uudistamishaluisia ja -kykyisiä henkilöitä vahvistamaan strategiatyömme onnistumista ja välittämään viestiä klubeista työryhmälle ja päinvastoin. Piirin sivuilla tarkempi selostus, mitä tehtävä pitää sisällään.
Strategiaryhmämme jatkaa Timo Tanskasen (LC Paattinen) ja Nina Moilasen (C-piiri) johdolla. Oheisena kuvaus siitä, miltä prosessi tällä hetkellä kokonaisuudessaan näyttää:


 

DG8StrategiaKuva

Tavoitteemme on, että strategiaprosessi etenee avoimesti ja vuorovaikutteisesti kohti kesän 2023 vuosikokousta.

Pohjatyössä on tehty toimintaympäristö- ja sidosryhmäanalyysiä, perehdytty liiton aiempaan aineistoon, kuten kesän 2021 jäsenkyselyn tuloksiin.

Työssä määritetään liiton visio ja missio, arvot, strategiset tavoitteet,

 
sekä keskeiset toimenpiteet strategian toteuttamiseen.

Syksyllä 2022 klubeissa tavoitteena on käydä arvokeskustelut. Niiden toteuttamisessa tarvitsemme erityisesti strategialähettiläiden tukea.

Strategian ytimessä tulee olemaan toimintamme arvot ja jäsenten kokemukset. Työssä tarkastellaan liiton ja piirin roolia klubien toiminnan tukemisessa.

 
Ollaksemme menestyviä, meidän tulee rakentaa vahvoja molemminpuolista hyötyä tuovia kumppanuuksia sekä tunnistaa keskeiset sidosryhmämme.

Työtä määrittää vahvasti meitä ympäröivän yhteiskunnan ja sen arvojen muutos sekä odotukset hyväntekeväisyystoiminnalle ja sen osallistumismuodoille.


 

Kohdataan – toimitaan – viihdytään – kiitollisin mielin

Hyvää kevään jatkoa!

Eija Kesti
piirikuvernööri 2021-2022

 

Terveiset 8

pdf page

HelpLinkki

Linkit

Kouvola2022Linkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri