Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Hyvä teko hymyn kautta - En god gärning med ett leende

KlubienTapahtumat

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Tehdään upeaa piiriämme tutuksi

Meitä lioneja A-piirissä on viimeisimmän raportin mukaan 2055 hlöä. Klubeja on kaikkiaan 83.  Ja toivotamme sydämellisesti tervetulleiksi uudet jäsenet. Tuothan klubiin tai aktiviteettiin tutustumaan naapurisi, työkaverisi ja paikkakunnalle muuttaneen uuden henkilön. Ota rohkeasti yhteyttä. Silloin tällöin kuulee, ettei kukaan ole pyytänyt. Siispä kerrotaan hyväntekeväisyystoiminnastamme! Mikäli löydämme henkilön, jolla on samat arvot, hän on 30.6.2022 asti vapautettu kansainvälisestä jäsenmaksusta.

On hienoa, että klubien yhteinen hanke ”Leijonahuoneet” lastensairaala Majakkaan ylittivät sanomalehden ja paikallislehden uutiskynnyksen. Nyt on laajemmin tiedossa, että lapsi- ja nuorisopotilaiden vanhempien on mahdollisuus hyödyntää lastensairaalassa 4:ää upeasti sisustettua Leijona -perhehuonetta. Seinällä on taiteilijan tekemänä leijonaemo kahden poikasen kanssa vastaanottamassa perheitä. Webmasterin Markku Patrikaisen ja lion Timo Tanskasen avustamana on saatu myös kaikkien tähän aktiviteettiin osallistuneiden klubien nimet tauluksi seinälle. Lisää muutakin taidetta löytyy, sillä LC Mietoinen/Ulricat lahjoittivat taulun. Konstan upea leijonatyö, sama kuin aktiviteetin pinssissä, on myös kehystettynä leijonahuoneen seinällä.

Tätä kirjoittaessani esitän pyynnön, kerätkää ja kirjoittakaa klubeissa tarinoita toimintavuosilta ja lähettäkää niitä minulle. Palkitsemme parhaat ja/tai hauskimmat vuosijuhlassamme 21.5.2022. Mukavasti tarinoita, kiitos niistä, on Jalopeurassa, joka muuten jaetaan lohkojen puheenjohtajille klubeihin toimitettavaksi la 26.2.2022.

Maaliskuussa

Kuvernöörineuvosto kokoontuu Kokkolassa 11.-13.3.2022. Lauantain seminaariohjelmaan kaikki lionit ovat tervetulleita.

KiTeNet lähtee LQCD Virpi Lukkarlan ohjeistamana liikkeelle yhteistyössä Raision koulutoimen kanssa. Virpiltä saa lisää neuvoja ko. aktiviteetin toteuttamiseen. Myös Quest -koulutusta on tarjolla jälleen Bore-laivalla 7.-8.3.2022.

DC Helena Rantasen vauhdittamana tulemme näkemään ”Pidä saaristo siistinä” -webinaarin 23.3.2022, ja edelleen tulollaan on Lions-liiton ympäristöaiheinen teemawebinaari 31.3.2022.  Hanke nimeltään ”Vesiviisaus” on käynnistymässä.

Oletteko valmiina piirin ja moninkertaispiirin vuosikokoukseen? Aloittakaa varmistamalla, että edustajat nimetään ja että kaikki maksut on hoidettu. Vrt. piirin säännöt:

9 § Äänimäärät piirikokouksessa

Jokainen perustamiskirjan saanut klubi, joka on suorittanut maksunsa järjestölle, liitolle ja piirille saa valtuuttaa piirikokoukseen yhden (1) valitsijahenkilön jokaista täyttä kymmentä (10) jäsentä kohden ja mikäli jäsenmäärä ylittää vähintään viidellä täyden kymmenluvun, vielä valtuuttaa yhden (1) valitsijahenkilön. Edellä mainittu jäsenmäärä määräytyy piirikokousta edeltävän maaliskuun ensimmäisenä päivänä jäsenrekisterissä olevan jäsenmäärän mukaan, jolloin jäsenmäärään lasketaan vain ne jäsenet, jotka ovat olleet klubin jäseniä kyseisenä päivänä vähintään vuoden ja yhden päivän. Joka tapauksessa klubi saa valtuuttaa vähintään yhden (1) valitsijahenkilön.

Jokaisella hyvässä asemassa olevalla klubilla, joka on perustettu vuosikokousta edeltävän vuoden maaliskuun 1. päivän jälkeen ja joka on merkitty jäsenrekisteriin viimeistään vuosikokousvuoden maaliskuun 1. päivään mennessä, on oikeus valtuuttaa yksi (1) valitsijahenkilö.

 
RLLI -koulutustapahtumassa annetaan lisää osaamista Lions -työhön. Hakuaika menossa 2.4.2022 saakka.

Piirimme vuosikokous 2022 järjestetään upouudelle Viking Glory -laivalle 21.5.2022. Juhlatoimikunta tulee ilmoittamaan ohjelmasta ja ilmoittautumisesta maaliskuun aikana. Virallisten edustajien lisäksi toivomme runsasta osallistumista puolisoiden kera.

Huhtikuussa

Piirihallitus kokoontuu Paattisilla 9.04.2022.

Toivotaan, että saamme osoittaa huhtikuisessa ja aurinkoisessa säässä kunnioituksemme sodissa taistelleille suomalaisille lotille ja sotilaille Turun hautausmaan Sankariristillä su 24.4.2022. Kokoontuminen klo 9:30 mennessä hautausmaan Ylösnousemuskappelin pysäköintipaikalla.

Toukokuussa

Viikolla 19 tullaan organisoimaan diabeteksen kävelyviikko. Haasteita tullaan varmaankin esittämään klubien kesken.

21.5.2022 Viking Glorylle voi nousta lauantaiyönä Långnäsista tai lauantaiaamuna Turusta, ja menomatkalla poikkeamme Maarianhaminassa. Sieltä matkamme jatkuu juhlan merkeissä Tukholmaa kohti ja yön aikana takaisin Långnäsiin ja aamuksi Turkuun. Tarkat kellonajat saadaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Virallinen piirin Lions-piiri 107A ry:n vuosikokous toteutuu 21.5.2022 klo 9-12:30 välisenä aikana.

Virallinen esityslista tulee ilmoittautumisen yhteyteen, mutta vuosikokouksen yksi tärkeä tehtävähän on valita äänestäen tulevat Lions-piiri 107A ry:n kuvernöörit:

Toiseksi varapiirikuvernööriksi ehdolla:

  • Hannu Mäenpää, LC Turku/Kupittaa ry
  • Jarmo Mäntynen, LC Turku/Sirius
  • Jari Nurmi, LC Turku/Suikkila
  • Ilkka Uusitalo, LC Loimaa/Tähkä ry

Ensimmäiseksi varapiirikuvernööriksi ehdolla:

  • Olli Välimäki, LC Raisio/Martinus ry

Piirikuvernööriksi ehdolla:

  • Pertti Tofferi, LC Turku/Linna

Vuosikokouksen jälkeen on lounas klo 12:30-13:30 ja klo 14 aloitamme ohjelmallisen iloisen vuosikokousjuhlamme. Tulkaa kaikki mukaan!

Laivalle olemme varanneet alustavasti ison kokoussalin, noin 150-170 henkilölle. Tätä tilaa käytämme klo 14-17 vuosikokousjuhlaamme. Illalla klo 21 kokoonnumme vielä yhteen illalliselle. Ilta jatkunee ”pikkutunneille” mukavan seuran, tanssin yms kera.


 

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään!

Eija Kesti
Piirikuvernööri 2021-2022


 

Lataa kirje tästä:

 

Terveiset 6

pdf page

HelpLinkki

Linkit

Kouvola2022Linkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri