Lions-piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään – Piirikuvernöörin 2. uutiskirje

Lions-liiton suosittelemat hyväntekeväisyystyön teemat ja kohteet

Ensimmäisessä uutiskirjeessäni lupasin, että jatkossa palaamme Lions-liiton meille suosittelemiin yhteisiin teemoihin. Liittomme puheenjohtajan CC Sanna Mustosen laatimista uutiskirjeistä Lions-liiton nettisivuilla voimme kuukausittain lukea lisää tietoa.

Näitä kuvernöörineuvostossa hyväksyttyjä teemoja ja niiden mukaisia vapaavalintaisia aktiviteettejä voimme klubeissa tehdä silloin, kun se klubin toimintaan parhaiten sopii.

Välttääkseni Lions-liiton sivuilla jo olevien tietojen toistamista informoin omissa piirikuvernöörin kirjeissäni jatkossa pääosin sen, mitä omassa piirissämme suosittelemme tai suunnittelemme alueiden, lohkojen ja klubien kanssa yhteisiksi tapahtumiksi.

Tämän vuoden Lions-liiton webinaariajat:

  • Elokuu - Lasten syöpä - Uutiskirje 15.8. ja webinaari 25.8.
  • Syyskuu - Näkö - Uutiskirje 19.9. ja webinaari 30.9.
  • Lokakuu - Diabetes - Uutiskirje 17.10. ja webinaari 28.10.
  • Marraskuu - Nälkä - Uutiskirje 14.11. ja webinaari 25.11.
  • Joulukuu - Palveluhalu ja ihmisläheisyys - Uutiskirje 12.12. ja webinaari 16.12
Piirin johtoryhmän työskentely

Piirin johtoryhmänä olemme jo aloittaneet aktiivisen kokoontumisen. Johtoryhmässä työskentelevät puheenjohtajana piirikuvernööri, DG Eija Kesti, sihteerinä piirisihteeri, CS Jari Nurmi, jäseninä 1. varapiirikuvernööri, 1.VDG Pertti Tofferi, 2. varapiirikuvernööri, 2.VDG Olli Välimäki, rahastonhoitaja, CT Reijo Vaura ja edellinen piirikuvernööri, IPDG Markku Karlsson.

Kokoonnumme valmistelemaan asioita kunkin kuukauden 1. maanantaina päätettäviksi piirihallituksen kokouksiin. Meille voi lähettää tai soittaa kysymyksiä ja ehdotuksia, jotka käsittelemme ja joihin luonnollisesti vastaamme: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lasten syöpä elokuinen teemamme

Elokuisen teeman mukaisesti ehdotamme, että mikäli klubilla on mahdollista tukea TYKSin lasten syöpäosaston toimintaa, keräämme piirissämme yhteistä lahjoitusta Tuki ry:n tilille: tilille FI46 1544 3000 1136 42

Käytäthän klubisi viitenumeroa ja laita viestikenttään Lasten syöpä.

Leijonahuone -keräyksemme tavoite oli 50 000€. Se on hieman ylitetty. Olemme johtoryhmässä keskustelleet tästä ja suosittelemme, että Tuki ry:n hallituksen päätöksellä tuo ylimenevä osuus ohjattaisiin TYKSiin lasten syöpähoitojen tarpeisiin.

Näkö syyskuinen teemamme

Johtoryhmämme hyväksynnän mukaisesti 1.VDG Pertti Tofferi on neuvotellut syyskuussa toteutettavaksi piirimme yhteiseksi aktiviteetiksi siivoustalkoita näkövammaisten auttamiseksi:

Klubeille yhteisaktiviteetti, jossa voimme palvella ilman euroja. V-S Näkövammaiset ry:n kesäkoti Rauhaniemen pihapuuhastelua 20.9.2021 klo 14.00 alkaen osoitteessa Vanuttajankatu 5, Kaarina.
 

Rauhaniemi.png

Piirimme sivuille web masterimme, DC Markku Patrikainen laitaa ilmoittautumislinkin. Tervetuloa: kohdataan, toimitaan ja viihdytään syksyisessä luonnossa auttaen!

Ilmoittaudu tästä Rauhaniemeen!
Diabetes lokakuinen teemamme

Johtoryhmässä olemme keskustelleet diabetes -kävelyjen organisoinnin tukemisesta. LC Turku/Siriuksen kanssa on aloitettu keskustelut piirin yhteisen kävelytapahtuman organisoimiseksi Raisiossa lauantaina 9.10.2021. Tästä lisää seuraavassa kirjeessä.

Lokakuun 8. päivänä Lions-toiminnassamme vietämme Hyvän päivää. Toivomme, että klubeissa ideoidaan ja aktivoidaan, mitä pientä tai suurempaa hyvää ko. päivänä voitaisi tehdä. Yksi helpoimmista on pohtia: kuka ilahtuisi soitostani? Toimitaan. Sihteerit, kerätkää muistiin tapahtumat klubeissanne ja raportoikaa Hyvän päivän -aktiviteetteina tunnit ja vaikutukset, sopiihan?

Alueiden ja lohkojen puheenjohtajien tapaaminen lauantaina 21.8.2021 Naantalissa

Johtoryhmänä kutsuimme alueiden ja lohkojen puheenjohtajat Naantaliin suunnittelemaan ja ideoimaan alkaneen kautemme toimintaa. Meitä oli paikalla 29 henkilöä. DG Eija Kesti avasi tilaisuuden ja sen jälkeen puheenvuoroja ajankohtaisista asioista kertoivat VCC Heikki Mäki, 1.VDG Pertti Tofferi ja 2.VDG Olli Välimäki. Eija Kesti esitteli hyväntekeväisyystyön johtamisen perusteita ja mentoritoimintaa 4.0. Eija palkitsi ja nimesi mentoreiksi 10 pitkäaikaisesti, Lions-työlle piiritasollakin omistautunutta lionia. Heidän työnsä mentoreina jatkuu, ja seuraavaksi toivomme löytävämme lisää mentoroitavia. Ota yhteys Eijaan tai suoraan koulutus-, jäsen- tai palveluasioiden mentoreihin.

GLT Marja-Leena Knuutinen mentorin ominaisuudessa veti ideariiheä koulutusasioista, GST Hannele Tanner-Penttilä mentorina palveluasioista ja GMT Ulla Rahkonen mentorina jäsenasioista. Keskustelu oli runsasta ja monipuolista. Niihin tulemme jatkossa palaamaan. Katso lisää piirin netistä: Esitysmateriaalit


 

Kylpylä1 Kylpylä2 Kylpylä3 Kylpylä4 Kylpylä5
 
Kohdataan, toimitaan ja viihdytään!

Eija Kesti, piirikuvernööri
puh 050 552 8165

 


Lataa dokumentti tästä:

 

Uutiskirje 2

pdf page

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri