Lions-Piiri 107A ry - Lionsdistrikt 107A rf

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään - Träffas, agerar och trivs

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään – piirikuvernöörin teema ja tervehdys kaudelle 2021-2022

Pääsemme aloittamaan kautemme 2021-2022 todella kauniin ja lämpimän, suorastaan helteisen, kesän jälkeen. Haluan uskoa, että kaikki olemme saaneet auringosta ja kauniista luonnostamme uutta energiaa ja olemme valmiita ja innokkaita aloittamaan jälleen aktiivista lionstoimintaa.

Pääsemme aloittamaan kautemme 2021-2022 todella kauniin ja lämpimän, suorastaan helteisen, kesän jälkeen. Haluan uskoa, että kaikki olemme saaneet auringosta ja kauniista luonnostamme uutta energiaa ja olemme valmiita ja innokkaita aloittamaan jälleen aktiivista lionstoimintaa.
Edeltävää kauttamme 2020-2021 kuvaa varmasti ns. hiljaiselo ensinnäkin koronarajoitteiden vuoksi. Toivotaan, että tuleva kautemme 2021-2022 ei ole yhtä rajoitteinen. Kesäkuussa 2021 piirissämme raportoitiin olevan toiminnassa 84 klubia ja 2125 lionia. Se on todella iso määrä ihmisiä tekemässä erilaisia aktiviteetteja. Tällä kokoluokalla olemme Suomen suurin lionspiiri.

Tämän kirjeen myötä kiitän teitä klubeja ja edustajianne luottamuksesta, joka antaa minulle mahdollisuuden osallistua piirikuvernöörinä piirimme toiminnan ja suomalaisen lionstoiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen. Piirimme vapaaehtoistoiminnan ohjaamisessa minulla on kumppanina piirihallitus, piirin johtoryhmä, GAT-ryhmä ja toimikuntapuheenjohtajat. Piirin kotisivun vasemmassa reunassa esitellään ohjaustoimintaan osallistuvat henkilöt sekä piirin 107A ry:n toiminnan strategiaa ja tavoitteita tulevalle kaudelle.

Piirihallituksen antaman valtuutuksen myötä työryhmä on valmistellut ja kiitettävästi toteuttanut piirimme rekisteröitymisen. Patentti- ja rekisterihallituksen hyväksymien sääntöjen mukaisesti 1.7.2021 alkaen:

3 § Jäsenyys
Piirin jäseniä ovat kaikki piirihallituksen hyväksymät piirin alueella toimivat järjestön rekisteröimät perustamiskirjan omaavat oikeustoimikelpoiset klubit, jotka suorittavat järjestön, liiton ja piirin määräämät liittymis- ja jäsenmaksut. Klubit ovat velvollisia noudattamaan järjestön, liiton ja piirin sääntöjä sekä piirin kokouksessa tehtyjä päätöksiä.

Piirihallituksessa käsitellyn mukaisesti tuleville kolmelle kaudelle olemme hyväksyneet ns. strategiset päämäärät Me autamme -tunnuslauseen toteuttamisessa:

 

  1. Lisäämme motivaatiota ja osaamista erilaisiin lionstehtäviin mentoroinnin ja koulutuksen avulla.
  2. Parannamme imagoamme ja mainettamme siten, että brändimme on ainutlaatuinen.
  3. Tavoitteemme on positiivinen ja lionsarvojen mukainen jäsenkasvu hyväntekeväisyystoimintamme jatkuvuuden varmistamiseksi.

Liiton puheenjohtajan CC Sanna Mustosen valitsemat kuukausittain toimintaamme täydentävät kansalliset teemat ovat seuraavat:
Elokuussa 2021 lasten syöpä, syyskuussa näkö, lokakuussa diabetes, marraskuussa palveluhalu ja ihmisläheisyys, joulukuussa luottamus, tammikuussa 2022 paikallisuus ja talkootyö, helmikuussa kansainvälisyys, maaliskuussa ympäristö, huhtikuussa nälkä ja toukokuu on kiitoksen kuukausi.

Näistä teemoista ja aktiviteeteista saamme lukea jatkossa kuukausittain lisää ja mikäli mahdollista, hyödyntää niitä klubien valitessa aktiviteettikohteitaan.

Piirin johtoryhmänä tulemme aktiivisesti kokoontumaan ja tarjoamaan tietoa ja tukeamme kaikille klubeille mm vierailujen yhteydessä ja PNAT-kokouksissa. Elokuussa tulemme organisoimaan erilaisia tapaamisia ja koulutuksia.

Seuraattehan aktiivisesti piirimme kotisivuja, tässä linkki: www.lions-piiri107a.fi

Korona on tullut käsittääkseni pysyvästi yhteiskuntaamme. Sopeudutaan siihen, huolehditaan rokotteista ja hygieniasta sekä huomioidaan kaikessa toiminnassamme siihen kulloinkin liittyvät ohjeet.

Kohdataan, toimitaan ja viihdytään!

Eija Kesti, piirikuvernööri
puh 050 552 8165


 


Lataa dokumentit tästä:

 

Terveiset 1   Lions-piiri 107A ry:n säännöt

pdf page

  pdf page

HelpLinkki

VK2021Linkki2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri