Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskaa yhdessä - Roligt tillsammans

Punainen Sulka - tunnettu leijonatuote

Punainen SulkaPunainen Sulka -kampanja lienee suomalaisen lionstoiminnan tunnetuin tuote. Kukapa ei muistaisi vuodelta 2006 keltaissa Lions-liiveissä seisovia varainkerääjia kauppakeskuksissa ja katujen kulmissa. Tai erilaisia liontapahtumia, jossa sulkalionit olivat mukana. 

Suomalaiset lionsklubit ovat keränneet vuodesta 1972 lähtien Punainen Sulka –kampanjoissaan noin 21 miljoonan euron verran varoja. Niillä on taisteltu syöpää vastaan, torjuttu sydäntauteja, autettu sotiemme veteraaneja ja niillä on tuettu vammaisia ja vanhuksia. 

 

Edellinen Punainen Sulka-keräys toteutettiin vuonna 2006, ja sillä autettiin lastensuojelun avo- ja jälkihuoltoa. 

Nyt ollaan jälleen asialla. Seuraavaa kampanjaa ollaan suunnittelemassa kaudelle 2016 – 2017. Sen keräyskohteena ovat nuoret. 

Nuorten syrjäytymisestä puhutaan paljon - aina presidentti Sauli Niinistöä myöten. Maassamme on arvioitu olevan kouluttamattomia ja syrjäytymisen vaarassa olevia nuoria noin 40.000.

Maan hallitus onkin käynnistänyt Nuorten yhteiskuntatakuun nimellä kulkevan kokeilun, jolla on tarkoitus taata kaikille nuorille mielekästä tekemistä. 

Yhteiskunnan tarjoama tukiverkko ei ole kuitenkaan yksin riittävä, vaan tarvitaan paikallistason toimia ja suoraa työllistämisen tukemista. 

Siinä lionit haluavat olla vahvasti mukana keräämällä varoja japalvelemalla myös käytännön toimin. Nuorissa on tulevaisuus, eikä maallamme ole varaa menettää yhtään nuorta yhteiskunnan ja työelämän
ulkopuolelle.

Linkki Lions-liiton Punainen Sulka -kampanja sivulle

 


 

Tommi Virtanen
 D 107 A-piirin Punainen Sulka –koordinaattori
 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 


 

 

 

Länkar

2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiMylci

Jasenrekisteri

PunainenSulkaPalkki

LeijonahuoneLinkkipalkki

Arne Ritari linkkiLeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

Turku 2016 linkkilaatikkko

Lions 2017 Joensuu Linkki