Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskasti eteenpäin - Roligt framåt

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

LC Aura/Sisu järjesti näyttelyn kaikista kilpailutöistä Auran kirjastossa

 

WP 20151102 15 32 48 Rauhanjuliste 400LC Aura/Sisu on jo usean vuoden ajan sponsoroinut Auran Yhtenäiskoulun ja Auran Kirkonkulman 11-13-vuotiaiden lasten rauhanjulistekilpailua.

 

Molemmissa kouluissa on asiasta innostuneet opettajat, jotka kannustavat osallistumaan kilpailuun. Terhi Mäkinen opettaa Auran Yhtenäiskoulun lisäksi kuvaamataitoa myös Sauvossa. LC Sauvo sponsoroi kilpailua siellä.  Auran Kirkonkulmankoulun opettajana on Terhi Mäkinen.  

 

WP 20151102 15 31 49 Rauhanjuliste 400Vuosien varrella kilpailutöiden taso on kehittynyt merkittävästi. Ei vain joidenkin oppilaiden kohdalla vaan laajasti tarkasteltuna. Tänä vuonna kilpailuun osallistui 84 oppilasta. LC Aura/Sisu järjesti kaikista kilpailutöistä Auran kirjastossa näyttelyn, joka oli esillä koko marraskuun ajan.

 

Koska potentiaalisten voittotöiden määrä oli niin suuri, klubimme pyysi ratkaisuun ammattilaisen avuksi. Taiteilija Minna Vainio-Järvinen valitsi kummastakin koulusta piirin loppukilpailuun lähetettävät työt. Auran Yhtenäiskoulusta hän valitsi jatkoon Tuuli Martinmäen julisteen ja Kirkonkulman koululta Ada Sjön julisteen.


Teksti ja kuvat
Hannele Tanner-Penttilä
DC, Rauhanjuliste ja nenäpäivä
LC Aura/Sisu

HelpLinkki

Länkar

Facebook A-piiri