Lions Clubs International - Piiri 107-A

Kerro palvelustamme - Berätta om vår service

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  

Päivitetty::

107 a logo ei varjoa

 

 Hyvä Lion, Leo ja partneri!

Hauskaa yhdessä

Vauhti kiihtyy

Piiri kulkee kuin juna. Olemme nyt tulossa kauden kolmeen viimeiseen kuukauteen, mutta emme hellitä vielä. Vaikka olemme painaneet päälle puolen vuoden ajan, niin toivon että tunnette myötätuulta klubeissa ja että hieman höyryä löytyy viimeisetkin kuukaudet. Ennen kuin ennätätte räpäyttää silmiänne niin kesä on jo täällä ja hyvin ansaittu Lions loma. Aika kuluu nopeasti kun on hauskaa. En voi olla ihmettelemättä A- piirin ihmettä. Kaikki puhuvat meistä kotimaassa ja laajalti myös Pohjoismaissa, Euroopassa ja LCI:ssa, joten teidän tulee kulkea lejonahäntä korkealla!

Uskallan jo nyt väittää että tulemme päättämään kauden plussalla ja voimme silloin ylpeinä näyttää koko Lionsille että voi tehdä mitä tahanssa, kunhan on iloa tekemisissämme ja kaikki vetävät samaan suuntaan. Haluan tässä kuussa eritysisesti huomioda kahta naisklubia: LC Loimaa/Sinikellot, Pres Jaana Boström sekä LC Naantali-Raisio, Pres Irma Juslenius lähettämällä neljä naistuoksua molemmille. Kummallakin on +4 jäsenen kasvu kauden aikana. Joten nostan hattua ja onnittelen hienosta työstä. Teillä on suuri osuus piirin manestyksestä jäsenhankinnassa.

Vuosikokouskin rikkoo ennätyksiä

Niin kuin mainitsin viime kirjeessäni olemme olleet menestyksekkäitä melkein kaikessa, kuten koulutuksessa, Lions Quest, nuorisovaihdossa, Lejonahuone sekä taloudessa mainitakseni muutamia alueita. Vuosikokouskin näyttää saavan ennätysosanoton. Vaikkakin kokoukseen menee melkein koko viikonloppu teiltä näyttää löytyvän haluja päättää kausi jännittävään ja erilaiseen vuosikokoukseen sekä fantastiseen juhlaillalliseen sisältäen ihanaa ruokaa, yllätys esiintyijä sekä orkesterin joka saa sinut nostamaan kantapäät kattoon aina pikkutunneille saakka.

Tähän päivään mennessä ilmoittautuneita on liki 160

 

ja vielä mahtuu muutama lisää kun olemme siirtäneet kokouksen M/S Amorellan Panoraama baariin. Jokunen hotellihuonnekin järjestäytyy vielä. Saamme useita arvovieraita kokoukseen, ID Heimo Potinkara sekä VCC Arne Kivioja vaimoineen mainitakseni muutamia. Jos et ole ilmoittautunut, tee se nyt! Voin taata että tämä on kokous jota et halua olla kokematta ja tulee kestämään kauan ennenkuin jotain samanlaista tapahtu jälleen!

Muut Lions kokoukset

Piirin vuosikokouksen lisäksi lähestyy kansallinen vuosikokous Kalajoella 7-9 kesäkuuta sekä maailmankokous Milanossa 5-9 heinäkuuta joissa toivon näkeväni mahdollisimman monen teistä!

Orkester Norden

Olen juuri saanut selville että Orkester Norden, meidän oma Lion sinfoniaorkesteri konsertoi Maarianhaminassa 11 elokuuta. Tämä fantastinen NSR projekti joka on ollut olemassa yli 25 vuotta antaa 17-25 vuotiaille nuorille lahjakuuksille mahdollisuuden soittaa oikeassa sinfoniaorkesterissa. Palaamme lähiaikoina lisätiedoilla matkavaihtoehdoista konserttiin.


 
Muistakaa pitää hauskaa yhdessä!
Piirikuvernööri Björn Hägerstrand

  Tulosta PDF

Extraan

 


campaign100 logo DGTiedot lcif 50th anniversary logo

 

 

  DGExtra 7

 

Jokaisen Lionsin ajankohtaisia tapahtumia käsittelevän PK-kirjeen jälkeen, tulen, kuten aikaisemmin kerroin, lähettämään PK:n lisäkirjeen, joka liittyy yhteiseen hauskanpitoon. Jäsenen viihtymiseen vaikuttaa niin monta tekijää ja sen takia olen jakanut ne seuraavien otsikkojen alle:

1. MIKSI LION LOPETTAA?
2. REKRYTOINTI & JATKUVUUS
3. MITEN KLUBI VOI?
4. MIKÄ ON LIONS?
5. LCI WEB-MAHDOLLISUUDET LIONSISSA
6. OPPIKAA TUNTEMAAN TOISIANNE
7. LAAJENNA NÄKYMIÄ
8. LUOVUUS & MONINAISUUS
9. TUNNUSTUS

LAAJENNA NÄKYMIÄ

En usko että on olemassa parempaa keinoa kehittyä, saada inspiraatiota ja uusia ideoita ihmisenä ja Lions, kun silloin kun tapaa muita Lions ja heidän klubejaan. Joka viikko kun tapaan uusia Lions ja klubeja hämmästyn kuinka monisäikeistä meidän toiminta onkaan. Juuri sen takia uskon että Lions on maailman suurin palvelujärjestö tänä päivänä. Minulla on tapana sanoa että Lions on kuin suuri voileipäpöytä. On olemassa vaikka kuinka paljon asioita mitä voi oppia ja tehdä Lions puitteissa. Ei ole olemassa oikeastaan mitään rajoja ja yksikään Lion tai klubi ole toisensa näköinen ja sen takia Lions sopii melkein ihmisille kaikkialla maailmassa. Juuri tämän takia on niin kiehtovaa joka päivä tavata uusia jäseniä ja klubeja ja kuulla mikä on heidän intohimonsa tai mikä on klubin palveluprojekti tai toiminta jäsenten hyvinvoinnin edistämiseksi. Jos itse haluaa kehittyä tai saada uusia ideoita kuinka klubi voi kehittyä ei löydy helpompaa tapaa kun vierailla toisissa klubeissa, käydä Lions kokouksissa ja koulutuksissa. Siksi kehotan sinua ja klubiasia tekemään niin.

KLUBI VIERAILU

Haasta itsesi ja Lions ystäväsi ottamalla esimerkiksi parhaan ystäväsi klubissa ja päättäkää että vierailette vähintään yhdessä klubissa joka vuosi.

 

Aloittakaa lähialueelta ja laajentakaa aluetta sitten. Jäsenenä olet tervetullut kaikkiin 48000 klubin kuukausiko uksiin ympäri maailmaa. Joka kerta kun olen matkoilla minulla on tapana ennen matkaa katsoa LCI:n kotisivulta jos matkakohteesta löytyy klubeja ja jos kuukausikokoukset sopivat matkaohjelmaan. Vaikkakin kommunikointi joskus on hankalaa riippuen missä päin maailmaa liikkuu niin voin luvata että et tule katumaan käyntiä. Tulet joka tapauksessa saamaan vaikutteita ja inspiraatiota ja sinulla on jotain mielenkiintoista kerrottavaa kun palaat kotiin. Se voi olla perinne mitä he ylläpitävät, laulu jonka he laulavat, joku toiminta tai ohjelma joka inspiroi sinua. Mitä luultavammin se antaa idean johonkin uuteen projektiin tai jäsentoimintaan joka edistää klubisi hyvinvointia.

KOULUTUKSET

Niin kuin olen maininnut Lions tarjoaa useita koulutusmahdollisuuksia. Sekä paikallisesti, piirissä, kansallisesti että kansainvälisesti. Suosittelen että aina kuin on tilaisuus kolutukseen, hyödynnä se.Tilaisuudet tarjoavat enemmän aikaa pohdiskeluun ja moni haluaa markkinoida hyvin menestyneitä projekteja joita voit hyödyntää omassa klubissa mikäli tuntuvat oikeilta.

LIONS KOKOUKSET

Lopulta on tietenkin niin että suurimmat inspiraation lähteet ovat piirin, kansalliset sekä kansainväliset kokoukset. Siinä sulla on foorumi jos kaikilla on sama päämäärä. Tavataan toisia jotta voimme jakaa kokemuksia ja inspiroitua. Joka vuosi sinulla on kansallinen vuosikokous, NSR, Eurooppa Foorumi (EF) sekä maailmankokous (LCICon) Tämä vuosi on meille edullinen kun meillä on maailmankokous Milanossa ja EF tänä syksynä Tallinnassa. Käytä tilaisuus! Eteenkin LCICon, koska ei ole tietoa milloin kokous on seuraavan kerran Euroopassa. 100 vuoden aikana se on ollut Euroopassa ainoastaan neljä kertaa, ja Milanon jälkeen kuusi seuraava kokouspaikkaa ovat : Singapore, Montreal, New Delhi, Boston, Melbourne ja Mexico City. Käytä tilaisuus hyväksesi , koska ei ole tietoa milloin maailmankokous tulee näin lähelle.


 

Muista pitää hauskaa yhdessä!

Piirikuvernööri Björn Hägerstrand

 

pdf page


 

HelpLinkki

Linkit

2014 04 25 SLL palkki LCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

 

Facebook A-piiri