Lions Clubs International - Piiri 107-A

Kerro palvelustamme - Berätta om vår service

A-piirin tulevat tapahtumat

Piirin 107-A kalenteri
  
Tänään on:

Made in Finland With SISU, 28.7. - 7.8.2016

Isantaperhemainos 2Piirissämme Piirissämme valmistellaan suurella innolla kansainvälistä nuorisoleiriä kesäksi 2016. Leiriorganisaatio valmistautuu vastaanottamaan heinäkuussa 28 kansainvälistä nuorta ja tutustuttamaan tämän nuorisojoukon suomalaiseen kulttuuriin ja tapoihin. Vastuuklubi LC Aura/Sisun nimestä teemansa saaneen leirin ”Made in Finland with SISU”:n ohjelmassa painottuvat käsillä tekeminen ja suomalaiset perinteet. Leiriläiset pääsevät tutustumaan muun muassa suomalaisiin metsiin, saaristoon, yrityksiin, museoihin ja muihin nähtävyyksiin sekä tietysti suomalaisuuden ytimeen, saunakulttuuriin.

Leiriorganisaatioon kuuluu muiden toimijoiden lisäksi neljä suomalaisnuorta, jotka pääsevät kokemaan nuorisovaihdon järjestäjämaan ja leirinohjaajan näkökulmasta. Kotimainen leiri ei ole siis palvelutyötä pelkästään vieraileville nuorille vaan myös mahdollisuus kotimaisille nuorille tutustua Lions- ja leirityöhön. Leirin etenemistä voitte seurata leirin omassa blogissa.

Piirin klubit tai yksittäiset leijonat voivat osallistua leirityöhön tekemällä lahjoituksia (esim. elintarvikkeet tai muut tarvikkeet). Tarjotkaa rohkeasti, emme ehkä osaa kysyä. Myös yövalvojia tarvitaan leirillä joka yö. Tärkeää on myös löytää isäntäperheitä nuorille ennen leiriä.

Kaikilla perheillä on mahdollisuus osallistua nuorisovaihtotoimintaan täällä kotimaassa avaamalla kotinsa ovet vieraileville nuorille. Perheen ei tarvitse olla Lion-perhe. Kiinnostus kansainvälisestä toiminnasta on hyvä perusta isäntäperheeksi ryhtymiseen. Isäntäperheitä on nyt saatu riittävästi tämän A-piirin leirin tarpeisiin, mutta jos innostuit, muissa piireissä Suomessa tarvitaan vielä täksi kesäksi perheitä ja aina voi ottaa yhteyttä tulevaisuuden varalle.

Isäntäperheenä oleminen on oivallinen keino nuoren perheelle tutustua nuorisovaihtotoiminaan. Erityisesti, jos perheen nuori aikoo hakea vaihtoon tulevina vuosina.

 
Toisaalta perhe, jonka nuorella on onnistunut vaihtomatka takanaan, voisi olla halukas osallistumaan tähän mukavaan toimintaan. Myös perheet, joissa ei ole nuoria, voivat hakeutua isäntäperheeksi. Kysykää rohkeasti lisää!

Isäntäperheille järjestetään yhteinen tapaaminen vaihtonuorten ja perheiden kanssa sekä tarjotaan verkostoitumisen mahdollisuutta keskenään. Tarkoitus on tehdä tätä tärkeää nuortemme kansainvälisyyttä edistävää työtä ilolla yhdessä!

IMG 8221 2 

Lisätietoja:

Leiristä ja lahjoituksista

Leirinjohtaja                
Ari Lindell                
050 544 2979            
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.            

Isäntäperhetoiminnasta ja yövalvonnasta

Leirikoordinaattori
Heini Brushane
041 4588 442
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Liite:

Tiedote isäntäperheille

Camp Sisu Ohjelma 2016


 

 

HelpLinkki

Linkit

2014 04 25 SLL palkki LCI bar

LCIF linkkiLions verkkokauppa

Mylci

Jasenrekisteri

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki