Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskaa yhdessä - Roligt tillsammans

Tue kulttuuria – tee hyvää alueellisesti

Jyväskyläläinen Musica-kuoro vierailee Varsinais-Suomessa konsertoiden Pöytyän kirkossa la 21.4. klo 18. Jumalan äiti -konserteissa kuullaan laaja kattaus hengellistä musiikkia keskittyen erityisesti Neitsyt Mariaan ja hänelle osoitettuihin teksteihin.

Tyylillinen kirjo ulottuu virsistä motetteihin ja säveltäjien aikajana renessanssin Josquinista ja romantiikan Griegistä tämän päivän Lauridseniin ja Kostiaiseen. Musica-kuoro perustettiin vuonna 1977 Jyväskylän yliopiston musiikin laitoksen yhteyteen. Kansainvälisesti palkittua kuoroa on sen perustamisesta lähtien johtanut säveltäjä Pekka Kostiainen.

Miten voit olla mukana

Yrityksesi tai yhteisösi voi olla osana laadukasta kulttuuritapahtumaa. Lions Club Pöytyä Afroditet järjestää konsertin ja vastaa tapahtuman markkinoinnista ja lipunmyynnistä.

 
Osallistumalla esimerkiksi tapahtuman mainontaan tai ostamalla yhteisöllesi lippupaketin konserttiin, tuet hyväntekeväisyyttä Pöytyällä.

Lippupaketit

Konsertin liput maksavat 10 eur/kpl. Yhteisöillä on mahdollisuus hankkia lippuja alennettuun hintaan:

5 lippua: 40 eur (yksi lippu veloituksetta) 10 lippua: 80 eur (kaksi lippua veloituksetta) 20 lippua: 160 eur (neljä lippua veloituksetta)

Tule mukaan tekemään hyvää kanssamme!


Lions Club Pöytyä/Afroditet

 

MontaTapaa100

Linkit

2014 04 25 SLL palkkiLCI bar

LCIF linkkiMylci

Jasenrekisteri

PunainenSulkaPalkki

LeijonahuoneLinkkipalkki

Arne Ritari linkkiLeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki

Turku 2016 linkkilaatikkko

Lions 2017 Joensuu Linkki