Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskaa yhdessä - Roligt tillsammans

LC Someron Ladyt hyväntekeväisyysmyymälän kassarouvina

Somerolla järjestettiin syksyllä 2017 kampanja, jonka tarkoituksena oli tuottaa "laitalainen joulu" (somero-suomi-sanakirjan mukaan "kunnollinen, asianmukainen") myös niille, joille se muuten taloudellisista syistä jäisi puutteelliseksi.

Kampanjan näkyvin muoto oli hyväntekeväisyysmyymälä, jossa myytiin yritysten ja yksityisten tähän tarkoitukseen lahjoittamaa tavaraa. Someron Lions Ladyt olivat mukana kampanjassa ottamalla vastuulleen myymälän yhden aukiolopäivän myyntivuorot.

Someron Lions Ladyt ovat aiempina vuosina joulun alla jakaneet ruokalahjakortteja kirkon diakoniatyön kautta apua tarvitseville sekä hankkineet ruoka- ja taloustarvikekasseja,

 
jotka on jaettu kaupungin sosiaalitoimiston osoittamiin kohteisiin. Koska Laitalainen Joulu tänä vuonna korvasi tuon jouluisen perinteen, Lions Ladyt kohdistivat tällä kerralla oman aktiviteettinsa yksinäisille vanhuksille järjestettyyn ohjelmalliseen pikkujouluruokailuun.


Teksti ja kuvat: Hannu Lehtonen


 

 

Klikkaa kuvia isommiksi
 
 
      Kuva 1   Muiden aktiviteetissa mukana olleiden Lions Ladyjen tavoin Merja Rintamaa-Lehtonen (vas.) ja Margit Rantala joutuivat perehtymään myös kassakoneen ja luottokorttikoneen käyttöön.  
               

Linkit

VuosikokousBanneri20192014 04 25 SLL palkki LCI bar

LCIF linkki Mylci

Jasenrekisteri

LeijonahuoneLinkkipalkki

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki