Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskaa yhdessä - Roligt tillsammans

GAT logo 115Arvoisa Lions-johtaja,

 

Tässä tietoa GAT Global Action Teamista. GAT on uusi organisaatiotapa, jonka LCI on ottanut käytäntöön luodakseen parempaa synergiaa ja yhteistyötä koko Lions organisaatiossa.

Työryhmän koostumus pitää kaikilla tasolla olla samantapainen (klubissa, piirissä, kansallisella tasolla, Eurooppa tasolla ja kansainvälisellä tasolla). Klubitaso on se tärkein mihin pitää nimittää GLT, GMT ja GST-vastaavia. Tästä seuraa, että kaikkien tietojen asioista pitää tavoittaa kaikki tasot ja osa-alueet, esim. GLT:n. Silloin kaikki saavat oikeata tietoa kaikilla organisaation tasoilla ja kaikki tietävät kenen kanssa pitää olla yhteydessä ”ylemmällä tasolla”, jos tarvitaan tietoja tai apua. Kaikki tekevät myös yhteistyötä teamina jokaisella tasolla vahvistaakseen järjestöä kokonaisuutena.

Mitä tämä tarkoittaa klubeille? Niin, uudet virkailijat monessa klubissa vaihtavat vain nykyisen toimintanimikkeensä toiseksi. Esimerkiksi:

  • GLT Global Leadership Team = esim. Varapresidentti
  • GMT Global Membership Team = jäsenjohtajan nimike muutetaan tai laitetaan GMT sulkuihin
  • GST Global Service Team = aktiviteettijohtajan nimike muutetaan tai laitetaan GST sulkuihin.

Kaikilla tasoilla on oma johtajansa, klubeissa tämä on presidentin tehtävä. Pienissä klubeissa tietty jäsen voi hoitaa useampia näistä tehtävistä.

 
Toivon että te voitte viedä läpi nämä rakenteelliset muutokset ennen tulevaa toimintakautta. Jos on kysyttävää, ottakaa minuun yhteyttä, tai menkää LCI:n kotisivuille:

Lions-organisaatiossa on paljon tekeillä yksinkertaistamaan ja parantamaan sinun ja klubisi toimintaa nimikkeellä LCI Eteenpäin. Kesän jälkeen meillä pitäisi olla uusi Lions-appi joka tekee sinun ja klubisi toimintaa yksinkertaisemmaksi raportoinnissa, kokousten koollekutsumisessa ja projekteissa, seurata mitä muissa klubeissa tehdään ym. LCI tulee lähiaikoina julkaisemaan uudet kansainväliset kotisivut ja seurauksena on, että jokainen helpommin voi navigoida sivuilla ja löytää sen tiedon mitä etsii.

Olen ylpeä siitä, että lionit ovat etulinjalla ja kehittyvät koko ajan niin kuin maailmakin. Ehkä jokin päivä kaikki ovat niin kuin lionit ja haluavat auttaa muita ihmisiä tavalla tai toisella!


Ystävällisin Lions-terveisin

BjörnH

 


 

 Lataa tästä GAT-taskuopas:   Lataa tästä GAT-tiedote:
pdf page   pdf page

 

 

Linkit

VuosikokousBanneri20192014 04 25 SLL palkki LCI bar

LCIF linkki Mylci

Jasenrekisteri

LeijonahuoneLinkkipalkki

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki