Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskaa yhdessä - Roligt tillsammans

lionlogo 2c 100president2017 2018Parempaa uutta vuotta 2018, arvon leijonat,

Terveiset kaikille täältä sateisesta Mietoisista. Tähän vuodenvaihteeseen sattui useampikin talvi ja kevät? Ilmasto lämpenee ja ehkä meidänkin olisi osaltamme tehtävä jotain kehityksen hidastamiseksi. Tulemme tulevassa piirihallituksen kokouksessa esittelemään haasteen B-piiristä, joka ehkä osaltaan antaa meille eväitä toimintaan luonnonsuojelun osalta.

 

Juhla-asiaa

Lionien 100 v. juhlavuosi jatkuu tämän kauden loppuun ja samaan aikaan pääsemme juhlistamaan myös yhteisen säätiömme LCIF:n puolta vuosisataa.

Kun monet piirimme klubit myös juhlivat tasavuosiaan, olisi hienoa, jos kunnostautuneita leijonia muistettaisiin niin Arne Ritari-säätiön ritari- tai Pro Ritari -arvolla kuin Melvin Jones Fellow -jäsenyydellä. Piirin puitteissa juhlistamme edellä mainittuja jälleen 10.3.2018 ravintola Aitiopaikassa Turussa.

Piirin vuosikokous

Kun alamme valmistella piirin vuosikokousta toivon, että kaikki klubit jotka tulevat osallistumaan kokoukseen, muistaisivat ilmoittautua piirimme kotisivujen kautta tähän tilaisuuteen.

Kokouskutsu lähtee aivan lähiaikoina klubeille. Tässä kokouksessahan päätetään myös piirimme klubeja koskevista maksuista, muiden päätösten ohella.

 

Jäsenasiaa

Nyt olisi myös korkea aika aloittaa uusien jäsenten rekrytointi, jotta pääsisimme kauden tavoitteeseen: meitä on yksi leijona enemmän kuin kauden alussa. Myös naisleijonien määrää pitäisi vielä saada nostettua prosentilla. Tässä on meille kaikille haastetta tälle keväälle.

Jos jokainen piirin klubi ottaisi 2 uutta jäsentä, eikä kukaan loppukaudella eroaisi, olisi meitä kauden lopulla 176 leijonaa enemmän. Ja tämä olisi hieno vajaan 10 % kasvu. Jokaisella paikkakunnalla tarvitaan sellaista palvelua johon klubit pystyvät vastaamaan, ja jollemme me palvele niin kuka sitten?

Leijonahuone

Piirin kahden kauden Leijonahuone-aktiviteetti on lähtenyt mahtavasti liikkeelle, kuten piirin sivuilta voitte todeta. On hienoa, että klubit ovat ottaneet tämän keräyksen ”omakseen”, ja voimme sairaalan valmistuttua toimittaa sinne lupaamamme kalusteet.


Kaikille antoisaa hiihtolomaa ja alkavaa kevättä toivottaen

DG Risto Paukku

Tulosta PDF 


RistonYhteystiedot

Linkit

VuosikokousBanneri20192014 04 25 SLL palkki LCI bar

LCIF linkki Mylci

Jasenrekisteri

LeijonahuoneLinkkipalkki

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki