Lions Clubs International - Piiri 107-A

Hauskaa yhdessä - Roligt tillsammans

lionlogo 2c 100president2017 2018Arvoisat klubivirkailijat, piirimme leijonat

Leijonien 101. toimintavuosi on alkanut. Toivottavasti Te kaikki olette saaneet nauttia kesän hengähdyshetkestä tämän harrastuksen osalta ja keränneet voimia uusien aktiviteettien suorittamiseen.

 

Kauden teema

Uuden kansainvälisen presidenttimme Dr. Naresh Aggarwalin valitsema motto kolmelle seuraavalle kaudelle: Me palvelemme, Vi hjälpar, We serve, palauttaa meidät aatteen alkuperäisajatukseen. Liikkeen perustajaa Melvin Jonesia lainaten: "Kukaan ei voi pitkään kulkea auttamatta toista ihmistä."

Terveiset Chicagon 100-vuotisjuhlista

Meitä oli kuumassa ja tuulisessa kaupungissa n. 30 000 leijonaa ja puitteet olivat mahtavat. Vuosikokouksen päätöksenä kansainvälisiä palvelun alojamme ovat: näkökyky, nälkä, ympäristö, lapsuusiän syöpä ja diabetes. Uutena virkailijana tälle kaudelle päämaja on perustanut GST koordinaattorin viran. A-piirissä viran aloittaa PDG Pertti Tenhunen, joka tiedottaa ko. virkailijan toimenkuvasta, kunhan koko toimenkuva on selvillä. Toiminta on kuitenkin yhteistyötä GMT:n ja GLT:n ja piirin johtoryhmän kanssa.

TYKS Leijonahuone

A-piirissä tulemme syksyllä aloittamaan jo paljon mainostetun TYKS-leijonahuone aktiviteetin. Aloitus piirin laivaristeilyllä, johon voi vielä yrittää ehtiä. Ilmoittautumisaika jo meni mutta laiva tuskin on vielä aivan täynnä. Myös perinteiset Leijona-arvat postitetaan elokuussa klubeihin. Arpoja myymällä rahoitetaan leijonien nuorisoleiritoimintaa, ja toivoisin että piirissämme mikään klubi ei palauttaisi arpoja vaan ne yritettäisiin kaikki saada myytyä. Arpoja on painettu kaikkiaan 25000 kpl ja myynti-aika on 2.8. 2017 - 31.1. 2018. Arpoja voi myydä kenelle tahansa, muistaa vain mainita arvan rekisteröinnistä liiton sivuilla.

Punainen Sulka

Keräys lähenee maalia ja viimeiset tilitykset keräykseen tulisi olla tehtyinä 31.8.2017 mennessä.

 
25% palautuksen hakeminen johonkin aktiviteettiin pitää olla tehtynä 31.10.2017 mennessä. Näistä tulee yksityiskohtaisempaa tietoa klubien PuSu-yhdysleijonien kautta. Piirimme on 11.8. mennessä saavuttanut tavoitteestaan 287328€ joka on 54%. Keräykseen osallistui 94% piirimme klubeista.

Viestitystä ja informaation

jakoa A-piirissä pyritään hillitsemään siten että kaikki tiedottaminen klubeille tapahtuu piirisihteerin kautta, ja osana tavoitettamme kestävän kehityksen jalkauttamisesta klubeihin, tieto löytyy pääsääntöisesti piirin nettisivuilta.

Jäsenistö

A-piirin osalta on tapahtunut pienoista jäsenkatoa johtuen muutaman klubin lopettamisesta, mutta hyviäkin uutisia on. Keväällä perustettu Leo-klubi jatkaa innolla ja uudesta naisklubista on tehty kyselyjä. Piirin tämän kauden mahtavana tavoitteena on kasvattaa jäsenmäärää yhdellä uudella leijonalla kauden loppuun mennessä. Kuulostaa ehkä pieneltä, mutta jäsenmäärä osoittaa jatkuvaa laskua, johtuen ehkä ikärakenteestamme klubeissa. Mutta jos jokainen meistä kysyy yhtä uutta jäsentä pääsemme varmasti plussalle jäsenkehityksessä.

MyLCI

Toinen huolen aihe ovat MyLCI kirjaukset. Viime kaudella kirjausprosentti pyöri parhaimmillaan n. 80% tuntumassa. Tähän toivoisin parannusta. MD-107:n alueella on useita piirejä jotka jo pääsevät 100:n%. Pyydän klubeja ottamaan rohkeasti yhteyttä lohkojen puheenjohtajiin sekä alueen puheenjohtajiin jos ongelmia ilmenee.

Toivotan kaikille klubeille hauskoja klubi-iltoja ja olkaamme piirin tämän kauden moton mukaan "Luonnollisesti yhdessä", ilman turhia pönötyksiä ja klubien yhteistoimintaan panostaen.


Risto Paukku
DG 2017-2018
MD-107-A


RistonYhteystiedot

Linkit

VuosikokousBanneri2019KalajokiPalkki

2014 04 25 SLL palkki LCI bar

LCIF linkki Mylci

Jasenrekisteri

LeijonahuoneLinkkipalkki

Arne Ritari linkki LeotPalkki

Jalopeura linkki

MediakorttiSopimusLinkkipalkki